2014 08 04 15h15 WimdeNatris01De beste ideeën ontstaan al pratend met collega’s en de meeste nieuwtjes hoor je bij de koffieautomaat - twee zaken waar zzp’ers niet vanzelfsprekend dagelijks mee in aanraking komen, zeker niet in coronatijd. Ondernemers in Geschiedenis heeft sinds kort een online koffie-uurtje.

Gastvrouw van de komende editie van ons maandelijkse online koffie-uurtje op maandagochtend 17 mei om 09:00 uur is opnieuw ons lid Ingrid van der Vlis. Een informele start van de week is het doel. Gewoon, even gezellig bijpraten, vragen stellen, nieuwtjes uitwisselen en horen waar iedereen mee bezig is. Schuif aan! Introducés zijn van harte welkom.

Zie het koffie-uurtje als een gelegenheid om de week gezellig en inspirerend met vakgenoten te beginnen. Er is in principe elke maand een ‘Op de koffie bij …’, op één van de maandagochtenden. Ook zin in zo’n inspirerend begin van de week? Aanmelden voor leden en niet-leden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op de pagina Agenda voor meer data.