2022 07 20 Folder OiG 4 5 22 gecropt rechtsVorig jaar introduceerde Ondernemers in Geschiedenis een tijdelijk kennismakingslidmaatschap. Dat aanbod geldt nog steeds! Ook in 2022 kun je voor € 35,- lid worden van onze vereniging en profiteren van alles wat de vereniging te bieden heeft.

Het lidmaatschap van onze vereniging is de sleutel tot leuke en waardevolle contacten met vakgenoten. We komen bijeen voor informatieve webinars en drinken elke maand (online) koffie met elkaar. Twee keer per jaar trekken we eropuit voor een gezellige en leerzame dagexcursie. Op onze website kun je bovendien een pagina inrichten over je bedrijf. Zo bereik je meer potentiële opdrachtgevers en zet je je bedrijf en jezelf in de schijnwerpers.

Normaal gesproken kost het lidmaatschap van Ondernemers in Geschiedenis € 85,- per jaar. Met dit kennismakingslidmaatschap kun je voor € 35,- de rest van het jaar lid worden. Met ingang van 2023 betaal je dan de volledige contributie.

Meer informatie of meteen lid worden? Neem contact op met onze secretaris Rogier Overman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bezoek je misschien 25-27 augustus de Historicidagen in Rotterdam? Kom dan langs bij onze stand op de Informatiemarkt.