Zoekt u hulp bij het onderzoeken van uw familiegeschiedenis of andere historische onderwerpen? Wilt u een boek laten schrijven over de geschiedenis van uw bedrijf of instelling? Zoekt u hulp of advies bij de ordening van uw archief? Of wilt u graag een historische podcast of tentoonstelling laten maken?

Tacitus

Ondernemers in Geschiedenis is de brancheorganisatie voor vrijgevestigde historici. Wij wijzen u graag de weg naar een van de specialisten die bij onze vereniging zijn aangesloten. Diverse opdrachtgevers vonden via ons geschikte historici voor de realisatie van hun project (zowel particulieren als bedrijven en andere organisaties).

Geïnteresseerd?

Kijk eens rond op onze website of neem contact op met onze secretaris via onderstaande contactgegevens. We zetten uw vraag graag uit onder onze leden.

 

Maak voor het vinden van een historicus gebruik van het zoekveld op onze homepage!

magnifier gbaba17cf0 1280

Testimonials

Particuliere opdrachtgever:

"Ik zocht een historicus die een biografisch artikel wilde schrijven over mijn opa en kwam via jullie website bij een lid van jullie terecht die affiniteit had met het onderwerp. Ik ben heel tevreden met hoe hij de opdracht heeft uitgevoerd – het is een aansprekend artikel geworden dat in meerdere tijdschriften is gepubliceerd – maar het is achteraf wel jammer dat ik hier niet eerder mee ben begonnen; als ik dat wel had gedaan waren er meer mensen met interessante herinneringen nog in leven geweest."

Peter Geijtenbeek, algemeen directeur Turien & Co. te Alkmaar:

"Onze vraag naar een historicus via jullie vereniging leidde tot vijf reacties (super dat jullie platform zo goed werkt!) en hieruit hebben wij een shortlist gemaakt van drie partijen waar we graag kennis mee wilden maken. Daarna is onze opdracht door een van de leden zeer deskundig uitgevoerd."

Ir. Renée Koning, directeur Gelders Genootschap:

"In 2019 vierde het Gelders Genootschap zijn eeuwfeest. Dat bijzondere moment wilden we luister bijzetten met een jubileumboek. Via Ondernemers in Geschiedenis kwamen we in contact met een historicus die voor ons een fraai boek schreef. Op het resultaat zijn we nog steeds trots."