Laat je verrassen en lees ons online e-zine!

2019 11 04 OinG e zine printscreen gecroptbewerktOnline Magazine - Zaterdag 2 november 2019 sloot Ondernemers in Geschiedenis haar jubileumjaar feestelijk af met de presentatie van een online e-zine. Daarin 18 prachtige verhalen over betekenisvolle erfgoedplekken, geschreven door onze leden.

Het magazine was een idee van Marjan Beijering. De initiatiefnemer en Margaret Leidelmeijer presenteerden tijdens de jubileumbijeenkomst vorig jaar het idee aan de leden. Ieder lid kon in maximaal 500 woorden een kort verhaal of column schrijven over een locatie die volgens henzelf betekenis heeft. Om erin te komen gaf Willy Hilverda een workshop ‘creatief’ schrijven.

Vervolgens druppelden de verhalen en de bijbehorende afbeeldingen binnen. Micha Cluysenaar sloot zich aan bij de redactie en in juli, augustus én september is er vervolgens heel hard gewerkt om het magazine af te krijgen. Het resultaat is een online e-zine, gepubliceerd op Bedrijfsverhaal.nu, vormgegeven door Karin Storm van het bedrijf Webdokter Storm.