2014 08 04 15h15 WimdeNatris01De beste ideeën ontstaan al pratend met collega’s en de meeste nieuwtjes hoor je bij de koffieautomaat - twee zaken waar zzp’ers niet vanzelfsprekend dagelijks mee in aanraking komen, zeker niet in coronatijd. Ondernemers in Geschiedenis heeft sinds kort een online koffie-uurtje.

Maandag 17 mei jl. was er weer een ‘Op de koffie bij…’ van de vereniging van Ondernemers in Geschiedenis. Er waren zes deelnemers, onder wie ons nieuwe lid Inge Groenen en introducé Heleen Westerman, documentairemaker uit de omgeving Zwolle. Na een korte introductie over waar iedereen mee bezig is, vertelde Heleen dat zij op zoek is naar historici die wat kunnen vertellen over bijzondere plekken op de route Kampen-Moskou, waarover zij een documentaire maakt. Inge Groenen kwam met de bekende vraag ‘Hoe krijg je opdrachten binnen?’, wat voldoende stof opleverde voor een geanimeerd gesprek bij de virtuele koffieautomaat.

Wil jij ook de week gezellig beginnen met collega’s? Meld je dan aan voor een nieuwe ‘Op de koffie bij….’ via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerstvolgende editie is op maandag 17 juni om 09.00 uur via Zoom.