2021 06 02 OinG webinar Zelf podcasts maken 1 gecroptsharpenIn de afgelopen ledenvergadering vond een grote bestuurswisseling plaats. De secretaris en penningmeester traden af, terwijl drie nieuwe leden door de vergadering werden gekozen. Onze nieuwe secretaris is Rogier Overman. Jeanine Dekker en Hans Morssinkhof zijn de nieuwe algemene bestuursleden. Jeanine gaat zich buigen over webcare. Hans richt zich op marketing & pr. Twee leden zijn nog bezig met hun termijn: Anton van Renssen blijft voorzitter; Wim de Natris is tot penningmeester gekozen en gaat zijn werkzaamheden op het gebied van webcare afbouwen.

Toen de drie nieuwe bestuursleden tot het bestuur toetraden, werd het langzaam aan tijd dat zij ook werk zouden maken van hun bureaupagina. Het aanleveren van een tekst en portreffoto voor de webpagina Onze historici is namelijk de verantwoordelijkheid van de leden zelf. En traditioneel, zo leert de ervaring, blijft dat karweitje vaker wel dan niet nogal lang onder op een stapeltje ergens op een bureau liggen.

Maar het probleem is opgelost. De nieuwe leden hebben materiaal aangeleverd en hun bureau-informatie staat te pronken op de website. Informatie over hun activiteiten als zelfstandige historici vindt u op de bureaupagina’s van Jeanine Dekker, Hans Morssinkhof en Rogier Overman.