BK NM 9057 bewerktVorig jaar introduceerde Ondernemers in Geschiedenis een tijdelijk kennismakingslidmaatschap. Dat geldt nog steeds! Ook in 2022 kun je voor € 35,- lid worden van onze vereniging en het hele jaar door profiteren van alles wat de vereniging te bieden heeft.

Het lidmaatschap van onze vereniging is de sleutel tot leuke en waardevolle contacten met vakgenoten. We komen bijeen voor informatieve webinars en drinken elke maand – ook online – koffie met elkaar. Twee keer per jaar trekken we eropuit voor een gezellige en leerzame dagexcursie. Op onze website kun je bovendien een pagina inrichten over je bedrijf. Zo bereik je meer potentiële opdrachtgevers. En je bent meteen lid van het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO), want daar is onze vereniging bij aangesloten.

Normaal gesproken kost het lidmaatschap van Ondernemers in Geschiedenis € 85,- per jaar. Met dit kennismakingslidmaatschap kun je in 2022 al voor € 35,- lid worden. Met ingang van 2023 betaal je dan de volledige contributie.

Meer informatie? Of meteen lid worden? Neem contact op met onze secretaris Rogier Overman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

(Foto Rijksmuseum Amsterdam)