Paula van Rooij

Paula van Rooij is bezig met een lerarenopleiding aan de pabo. Daarom neemt zij voorlopig geen nieuwe klussen aan.

Van Rooij ONderWIJS is het bedrijf van Paula van Rooij. Het is te huren voor werk als interimdocent geschiedenis en voor het ontwikkelen van educatief materiaal en lesbrieven.

Paula van Rooij (1983) is een academisch geschoold historicus en eerstegraadsdocent geschiedenis met een journalistieke achtergrond. Dat betekent dat zij de universitaire wereld en het voortgezet onderwijs kent en goed kan schrijven.

Van Rooij heeft drie masters op zak: een onderzoeksmaster geschiedenis, een duale master journalistiek en een eerstegraadslesbevoegdheid geschiedenis. Door deze achtergrond is zij in staat om historische onderwerpen snel te ontsluiten voor het voortgezet onderwijs. Zij kan de brug zijn naar het voortgezet onderwijs voor wetenschappers die worstelen met de valorisatieparagraaf in hun onderzoek. Door advies te geven en lesmateriaal te maken.

Van Rooij werkt graag aan projecten die enkele maanden in beslag nemen. Hierbij is zij gericht op samenwerking, praktisch en resultaatgericht. Daarnaast zijn vrolijk, gedreven en proactief kernwoorden.

Kijk voor mijn opleiding en werkervaring op LinkedIn: www.linkedin.com/in/paulavanrooij/.

Van Rooij ONderWIJS is gevestigd in Rijswijk (ZH).
Contact: 06-20029738 / pamj.van.rooij [AT] gmail.com
Twitter: @PaulavanRooij