Mythos Communicatie

Op avontuur in het verleden

Een duik in het verleden is net zo inspirerend als een reis naar andere landen en culturen. Het geeft inzicht in wie of wat we zijn, het relativeert en zet feiten en ontwikkelingen in perspectief. Gaat u mee op avontuur in het verleden?

Mythos Communicatie wijst u de weg. Of het nu gaat om een familieverhaal, de geschiedenis van een bedrijf, de historische achtergrond van het nieuws - het onderwerp maakt in principe niet uit. Waar het om gaat is het ontrafelen van het verhaal, de mythos, zoals de oude Grieken het noemden.

Onderzoek en presentatie

Mythos Communicatie verricht het onderzoek en verwerkt de resultaten in een aantrekkelijke, historisch verantwoorde presentatie. Creativiteit en een gedegen aanpak gaan daarbij hand in hand. Het traditionele boek is nog altijd populair, maar denk ook eens aan bijvoorbeeld een krant, een glossy, een tentoonstelling of een virtuele reconstructie. Met de huidige technieken is heel veel mogelijk.

Projectmanagement

En wat als uw project is vastgelopen? Het archiefonderzoek niet wil vlotten? U de weg kwijt bent in een berg van historische gegevens? Of niet weet hoe te beginnen? Allemaal geen probleem. Mythos Communicatie zet het project (weer) op de rails en zorgt ervoor dat het op een goede manier wordt afgerond. Uiteraard alles in overleg en binnen de planning en het budget.

Recente projecten

• Onderzoek 18e-eeuwse geweermaker (particuliere opdrachtgever)
• Gedenkboek Pensioenfonds Predikanten
• Tentoonstelling stadsgeschiedenis Harderwijk
• Geschiedenisboek St. Pieters- en Bloklandsgasthuis
• Webteksten over topstukken collectie Archief Eemland
• Publieksboek stadsgeschiedenis Amersfoort

Mythos Communicatie

Drs. Yvonne M. Tanke
De Kazematten 21
3823 BS Amersfoort
T 06 43956940
E y.tanke [AT] xmsnet.nl
www.mythos-erfgoed.nl