Lidmaatschap

Ondernemers in Geschiedenis kent verschillende soorten lidmaatschap. Het reguliere lidmaatschap is bedoeld voor academisch (historisch) geschoolde ondernemers in geschiedenis. Wie daar niet onder valt kan zich aanmelden voor het buitengewoon lidmaatschap. Het bestuur beslist wie voor welke vorm in aanmerking komt.

Regulier lidmaatschap

Het reguliere lidmaatschap geeft recht op deelname aan excursies, online koffie-uurtjes, webinars en andere activiteiten van de vereniging, waaronder de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Naast stemrecht bij de ALV geeft het gewone lidmaatschap ook recht op een eigen profielpagina op onze website en op het ontvangen van e-mails met potentiële opdrachten. De contributie voor het reguliere lidmaatschap bedraagt 85 euro per jaar.

Buitengewoon lidmaatschap

Wie niet voor het reguliere lidmaatschap in aanmerking komt, maar wel wil deelnemen aan de activiteiten van de verenging, kan zich aanmelden als buitengewoon lid. Buitengewone leden kunnen deelnemen aan online bijeenkomsten, excursies en de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, maar hebben geen stemrecht of andere uit het reguliere lidmaatschap voorvloeiende rechten, zoals het hebben van een eigen profielpagina en het ontvangen van e-mails met potentiële opdrachten. De bijdrage van buitengewone leden bedraagt 85 euro per jaar.

Begunstigers

Ook begunstigers zijn van harte welkom. Een begunstiger is iemand die zonder daarvoor iets terug te verlangen een financiële bijdrage levert aan de vereniging. Te denken valt aan gepensioneerde oud-leden of andere mensen die Ondernemers in Geschiedenis een warm hart toe dragen en haar financiële draagkracht willen verstevigen.

Voor meer informatie of aanmelden als buitengewoon lid of begunstiger kan contact worden opgenomen met secretaris Rogier Overman; voor het aanmelden als regulier lid kan gebruik worden gemaakt van het aanmeldformulier