Ondernemers in Geschiedenis: hét professionele netwerk voor zelfstandige historici! 

Ondernemers in Geschiedenis verenigt zelfstandige historici, brengt hen met elkaar in contact en informeert hen onder andere over het historisch ondernemersschap. Dat doen we door excursies, webinars en andere activiteiten te organiseren, zowel fysiek als online. Ook zijn we een platform waar zakelijke en particuliere opdrachtgevers een geschikte historicus kunnen vinden. 

Het lidmaatschap staat open voor iedereen die academisch is geschoold op het gebied van geschiedenis en/of historisch erfgoed en tenminste een deel van zijn of haar inkomsten als zelfstandige genereert uit werk op dit gebied (of dat ambieert). Ook staan we open voor andere zelfstandigen die op een vergelijkbaar niveau op het gebied van geschiedenis en/of historisch erfgoed werkzaam zijn. 

Heb je belangstelling voor het lidmaatschap van Ondernemers in Geschiedenis? De contributie bedraagt € 85,- per jaar (met een eerste betaling naar rato van het moment van instap). 

Voor meer informatie of aanmelden als lid kun je contact opnemen met secretaris Rogier Overman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Hij verwelkomt je graag als lid nieuw lid!