Ondernemers in Geschiedenis is er om historici die werken als zelfstandige met elkaar in contact te brengen en te informeren over ontwikkelingen in hun vakgebied. Dat doen we door enkele keren per jaar bijeen te komen voor excursies en workshops.

Verder doet Ondernemers in Geschiedenis aan belangenbehartiging doordat de vereniging is aangesloten bij het Platform Zelfstandige Ondernemers PZO. Het lidmaatschap van PZO is bij het lidmaatschap van Ondernemers in Geschiedenis inbegrepen. Meer informatie over PZO: www.pzo.nl

Als het gaat om lidmaatschap hanteert de vereniging soepele voorwaarden. Het lidmaatschap van Ondernemers in Geschiedenis staat open voor iedereen die geschiedenis heeft gestudeerd en tenminste een deel van zijn of haar inkomsten als zelfstandige genereert uit werk op het gebied van geschiedenis en erfgoed - of dat ambieert.

Heb je belangstelling? We hebben een eenmalige actie: een kennismakingslidmaatschap voor 2022 voor slechts € 35,-. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hopen je te mogen verwelkomen als lid.