Hét professionele netwerk voor zelfstandige historici

Ondernemers in Geschiedenis ondersteunt haar leden bij de beoefening van het vak als zelfstandig ondernemer en wil opdrachtgevers een kwaliteitswaarborg bieden bij de verlening van opdrachten aan onze leden.

Voor vrijgevestigde historici

Ben jij een vrijgevestigd historicus en wil je je netwerk vergroten? Wil je je verder ontwikkelen als historicus en als ondernemer? Wil je meer zichtbaarheid bij potentiële opdrachtgevers? Wil je gezamenlijke projecten opzetten met vakgenoten? Ons lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot verdere professionalisering en versterkt je positie als ondernemer.

Voor opdrachtgevers

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met een historisch vraagstuk? Zoekt u iemand die u kan helpen bij stamboomonderzoek? Wilt u een boek, podcast of tentoonstelling over de geschiedenis van uw bedrijf of organisatie?

Ondernemers in Geschiedenis is dé marktplaats voor het vinden van een professionele historicus. Onze historici hebben veel ervaring en werken voor particulieren, bedrijven, gemeenten, archieven, musea, scholen en andere organisaties.