Welkom

Hartelijk welkom bij de vereniging Ondernemers in Geschiedenis. De verenigging is een platform voor vrijgevestigde historici, waar de leden kennis en ervaring kunnen uitwisselen en opdrachtgevers een professionele historicus kunnen vinden of een opdracht kunnen uitzetten. We zijn er dus voor zowel vrijgevestigde historici als voor opdrachtgevers.

Voor vrijgevestigde historici

Ben je vrijgevestigd historicus en wil je je netwerk vergroten, kennis opdoen en meer onder de aandacht komen van potentiële opdrachtgevers? Wil je je als ondernemer verder ontwikkelen en leren van collega-ondernemers? Het lidmaatschap van Ondernemers in Geschiedenis biedt de mogelijkheid tot verdere professionalisering en versterkt je positie als ondernemer in geschiedenis.

Voor opdrachtgevers

Zoekt u hulp bij onderzoek naar de geschiedenis van uw familie, bedrijf of instelling? Wilt u een boek laten schrijven over deze of andere historische onderwerpen? Zoekt u hulp of advies bij het ordenen van uw archief of wilt u een tentoonstelling, historische podcast of stamboom laten maken? Ondernemers in Geschiedenis is hét platform voor het vinden van een professionele historicus voor opdrachtgevers, waaronder particulieren, bedrijven, gemeenten, archieven, musea, scholen en andere organisaties.